Welcome !

VIVIAN është një Hotel modern i vendosur në një zonë të mrekullueshme të Plazhit Te Velipojes, në bregdetin Verior të Shqipërisë. Kombinimi i pozicionit perfekt, lehtësirave të Hotelit dhe stafin tonë miqësor, e kanë vendosur Hotelin si një nga zgjedhjet më të pëlqyeshme të pushimeve në kete plazh te mrekullueshem te Velipojes, qoftë nga turistët vendas, por sidomos nga ata jashtë kufinjve.Kushtet Moderne & Relaksuese e Bejne Hotel "VIVIAN" Nje Hotel Luks Me Komoditet Perfekt Dhe Me Hapesira Te Mjaftueshme. Secila nga dhomat ofron një hapësirë të bollshme, realizuar me synimin që tju sigurojë juve qetësi dhe produktivitet gjatë qëndrimit si kliente tanë. Nje relaksim te plote ju mund ta beni ne plazhin e mrekullueshem te Velipojes i cili eshte vetem 2 min larg Hotelit, Vend Parkim i Bollshem ! Ju Faliminderit Qe Na Zgjodhet , Mire Se Te Vini - Welcome !

sXXbMtMIiT7c.128
-3:43
hotel vivian Velipojë, Shkodra, Albania